Καλλιτέχνες

10 ΙΟΥΝΙΟΥ 18:00-22:00

Θέατρο Φόρουμ / Θέατρο των ερωτευμένων καταπιεσμένων

Workshop

Εργαστήριο ``Θέατρο του Καταπιεσμένου`` την Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 18:00-20:00 | Facta Non Verba | Εβίνα Γιαννούλη

Το θέατρο του καταπιεσμένου είναι ένα ευέλικτο εργαλείο για την εξερεύνηση ζητημάτων, συμπεριφορών και συναισθημάτων σχετικά με το θέμα LGBTQ+ τόσο με ομάδες που είναι έμπειροι στο θέατρο όσο και για όσους έχουν μικρή ή καθόλου εμπειρία. Κανείς δεν χρειάζεται να μάθει λόγια ή να ``παίξει`` μπροστά σε άλλους. Το εργαστήριο μπορεί να ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να διερευνήσουν τα δικά τους συναισθήματα και εμπειρίες σχετικά με το θέμα LGBTQ+.

Παράσταση Forum Theatre ``Me and my lovely Friends`` την Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 21:00 | Facta Non Verba

Μια ιστορία ενός κοριτσιού που για πρώτη φορά ερωτεύεται έναν άνθρωπο του ίδιου φύλου. Οι αντιδράσεις της κοινωνίας και των φίλων της συνθέτουν την εικόνα της καταπίεσης. Υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί αυτή η καταπίεση; Αν βρισκόμασταν εμείς στη θέση της τι θα κάναμε; Στην παράσταση αυτή, μπαίνουμε στη θέση της καταπιεσμένης και αναζητούμε μια συλλογική λύση στις κοινές μας καταπιέσεις.
Μια παράσταση διαδραστικού θεάτρου, στην οποία μπορείτε να επέμβετε για να καθορίσετε την εξέλιξη της ιστορίας. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα από μια διεθνή ομάδα ανθρώπων που έρχονται από όλη την Ευρώπη.

Το Thessaloniki Queer Arts Festival χρειάζεται τη συνεισφορά σας. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

ΠΟΙΟΣ

ΕΒΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

ΠΟΤΕ

10 ΙΟΥΝΙΟΥ 18:00-22:00

ΠΟΥ

Facta Non Verba