Τύπος

Το Thessaloniki Queer Arts Festival σε καλεί σε ένα ρομαντικό, δομηνικάνικο δείπνο!

Ανοιχτή πρόσκληση σε ένα διαφορετικό δείπνο-συμπόσιο απευθύνει το Thessaloniki Queer Arts Festival και το MOMus-Πειραματικό Κέντρο Τέχνης τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 στην Αποθήκη Β1 στο λιμάνι Θεσσαλονίκης,, παραμονή του Μυστικού Δείπνου, 19:00-22:00, κατά το οποίο ο καλλιτέχνης Θωμάς Διάφας θα μαγειρέψει το παραδοσιακό πιάτο της Δομινικανής Δημοκρατίας “Mangú” υπό τους ήχους δομηνικανής μουσικής.

Την ώρα του φαγητού επιτρέπεται μόνο συζήτηση που έχει ως κύρια θεματική τον έρωτα, που αποτελεί και το βασικό θέμα του φετινού Thessaloniki Queer Arts Festival. Το mangú περιλαμβάνει πουρέ από yuca και plantain, τηγανητά κρεμμύδια μαριναρισμένα με ξύδι, τηγανητό αυγό και προαιρετικά τηγανητή πάριζα. Η βραδιά επιπλέον υπόσχεται πολλά!

Ο Θωμάς Διάφας, γεννήθηκε το 1987 από μητέρα Δομινικανή και πατέρα Έλληνα, και μεγάλωσε τρώγοντας mangú και μιλώντας για τον έρωτα. Το πάθος της Καραϊβικής και η ελληνική φιλοσοφία δημιούργησαν μια προσωπικότητα-κράμα έντονης επιθετικότητας και διακριτικού ρομαντισμού. Γράφοντας από παιδί και μαγειρεύοντας από έφηβος, αποφασίζει στην ενηλικίωσή του, για πρώτη φορά, να παρουσιάσει δημόσια τον συνδυασμό των ταλέντων του στο κοινό της Θεσσαλονίκης.

Η βραδιά αποτελεί προφεστιβαλική εκδήλωση του Thessaloniki Queer Arts Festival που θα πραγματοποιηθεί στο MOMus-Πειραματικό Κέντρο Τεχνών 7-23 Ιουνίου 2019.

Δομηνικάνικο δείπνο ‘Mangú’
MOMus-Πειραματικό Κέντρο Τεχνών (Αποθήκη Β1, λιμάνι)
Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019, 19:00-22:00

Το συμπόσιο αφορά περιορισμένο αριθμό ατόμων και η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης, Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-17:00, στα τηλέφωνα 2310 593 270 ή 2310 546 683.
Μέγιστη χρονική διάρκεια: 3 ώρες

beater.gr